Býti tebou - býti s tebou

Býti tebou - býti s tebou

Anotace: Od hlavy až k patě

Býti ženou, mít tvé tělo
Včera se mi tuze chtělo
Symetrické ladné křivky
Každý záhyb beze výtky

Býti ženou, mít tvé oči
V zrcadle se hlava točí
Krásné jsou když mluvi sladce
Hezčí než v dobré pohádce

Býti ženou, mít tvou tvář
Položil bych na oltář
Vše co mám a co jsem měl
Včera jsem zas oněměl

Býti ženou, mít tvou kůži
Složil bych se k tomu muži
Který tě má tolko rád
Že o tebe se bude prát

Býti ženou, mít tvé ruce
Dělal bych pohyb ne tak prudce
Se svými rád propletám je
Zrázu v lednu sníh jen taje

Býti ženou, mít tvé paže
Stojím tak jak zákon káže
S hlavou pěkně vzpřímenou
A zpevněný v ramenou

Býti ženou, mít tvé boky
Otočím se co dva kroky
Jak rád tě za ně chytám
Když kolem tebe kmitám

Býti ženou, mít tvé bříško
Nemám už kam dávat dýško
Ten tvar je vážně k zulíbání
Takové je těžko k mání

Býti ženou, mít tvá ňadra
Čelist by mi hnedle spadla
Hladit je. Líbat. Radostí je
Než tě člověk pomiluje

Byti ženou, mít tvůj rozkrok
Není jak udělat pokrok
Ty jsi Lásko dokonalá
Mnou jsi celá milovaná

Přes kopečky do údolí
Mysli lásko na cokoliv...
Autor Arthur Brainart, 23.01.2014
Přečteno 768x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hmm..tak tomu se říká óda na ženu :) pěkný vyznání

24.01.2014 09:48:22 | xoxoxo

Pěkný vyznání, ve vztahu k posrání. A tak přes kopečky do údolí, utíkám pryč a zas mi stojí.

11.02.2014 10:26:34 | Arthur Brainart

Buď rád že ti aspoň stojí :D

11.02.2014 10:47:24 | xoxoxo

Jj, holka měla vostry zuby, ale neukousla mi ho :)

11.02.2014 16:09:56 | Arthur Brainart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí