Nadržená...

Nadržená...

Anotace: Zase to přišlo...

Nadržená,

zas to na ní přišlo,
nahá celá
touhou prosí
lačností se svírá
prsty své plody omývá

chtěla by chtěla drápkama se rvát,
drzostí těla, jiné tělo sát.

Nadržená

hledá potravu pro tělo
němá celá,
ve snu se jí zachtělo
ocas v sobě mít...

Chtěla by chtěla drzostí,
dravou vášní omamné tělo své
proboudnout jím...

a hledá očima svádí
muže vybírá,
chtíči vrozená
hladí tělo hadí...
Autor Liduška, 26.03.2014
Přečteno 1198x
Tipy 3
Poslední tipující: Morýš, vodnař
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý jen bych tam přidal vyloženě prasárny ... na konec :D

13.04.2014 21:37:52 | Morýš

Myslím že takto to stačí :p

13.04.2014 21:51:05 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí