OTROCI TOUHY

OTROCI TOUHY

Anotace: potrava pro tělo

Mám Tvé tělo ráda,
to už dobře víš,
hladím hruď i záda,
čekám, až mě políbíš.

Svět se zatočí.

Tvá mužská postava
se k mé ženské hodí,
je to jako potrava,
pak už touha vášeň plodí.

Ty mě otočíš.

Jeden druhému dáváme
to, co si zaslouží,
jeden od druhého přijímáme,
řečeno souloží.

Štěstí útočí.

Fantazii se meze nekladou,
svět se zdá hezčí být,
odcházím s dobrou náladou,
jak nádherné je milence mít.

Život roztočí!
Autor sophiesophie, 04.04.2014
Přečteno 673x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí