Když jsem s tebou

Když jsem s tebou

Anotace: Jaké to je když se muž dotýká ženy

Když tvé rty se mých dotýkají
cítím jak celá taji
jako sníh, když jarní paprsky ho rozpuští.

Když skláníš se ke mě, zavírám oči,
protože se mi hlava točí
v tu chvíli ti vše odpouštím.

Tvé ruce, když hladí mé tělo
jsou impulzem, aby se celé chvělo
jsi pro mě jako extáze.

Tvé silné pevné objetí
způsobí, že čas neletí
a já vím, že zvládnu všechny nesnáze.

Dotýkáš-li se mé holé kůže
červenám se jako růže
to proto, jak mě rozpálíš.

A když tvé prsty míří od pasu níž
už vím, že hledáš mou tajnou skrýš
a jen čekám, kdy na postel mě povalíš.
Autor Rozina, 01.05.2014
Přečteno 833x
Tipy 4
Poslední tipující: penstla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No herr Dek, to musí být chlapák. ; )

01.05.2014 13:23:41 | Slav Milo

No to jo, tak v představách jde všechno :)

01.05.2014 13:27:27 | Rozina

Pak máš překrásné představy.

01.05.2014 13:36:10 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí