Pro vzdechy noci

Pro vzdechy noci

Anotace: křehkost vášně

S láskou si hrajeme,
přec nejsme zkušení,
tělem mi projíždí,
palčivé vzrušení.
Lehce a bez studu
citům se poddáme,
co bude po ránu
na to se neptáme.
Do noci ticha
pronikla blízkost
a tiše vzdychá.
Až odhalí nás den
prostoupí skutečnost
zbude jen sen.
Autor alasar, 05.05.2014
Přečteno 584x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Jort, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí