Jarní večer

Jarní večer

Anotace: Moje první věc prezentovaná tady na Literu tak jsem zvědav na reakce.Dík

Večer, když sedím sám,
do kraje hledím.
Vítr,déšť,zima,mráz
stejně dál sedím.
V hlavě mé zmítáš se
a s tebou touha,
nevím či plakat,smát
nebo se rouhat.
V myšlenkách marně však
odpověď hledám,
svádět tě,líbat tě
běda mě běda.
Vůně tvá schází mi,
tvá hebká kůže.
Ta slova kdy říkáš
do zadku můžeš.
Tvá šťáva slaďoučká
a s vůní medu!!
Na tebe nemyslet už nedovedu!!
Autor Světak, 05.05.2014
Přečteno 626x
Tipy 2
Poslední tipující: Katherin Bidmonka, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky- a plynule ;)- se to četlo :))

05.05.2014 15:54:36 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí