Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Nevím - jen jsem si na něco vzpoměl.

Ať si říká kdo chce co chce.
Tvůj věk ten mi nevadí.
Z tvých očí mě mrazí kůže,
dráždí mě tvé pozadí.
V mém srdci mě zahřeje
tvůj záklon a tvá vyplá hruď.
Dávno už mě přešla plachost,
dávno už mě přešel stud.
Neznám dosud hezčí pocit,
než se v tebe ponořit.
Jak na tebe začnu myslet
hned se začne topořit!
Autor Světak, 07.05.2014
Přečteno 1064x
Tipy 4
Poslední tipující: JSJ, Kett, tato22, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí