Pohádka

Pohádka

Anotace: Pohádka pro starší patnácti let o jednom princi a jeho zachránkyni (i když ,,zachránkyně" je poměrně diskutabilní...) :-)

Pojď ke mně,
přijď si na pohádku...
O malém koníčku
a princi, co žil v chládku.

Dozorce jej střežil,
dveře měl na západku,
té hrůzy, co přežil!
Na hlad jen z chleba patku...

Jednou jsem přinesla
jídlo a karimatku.
A princ mi skvělý sex
poskytl na oplátku.

Po aktu dala jsem
paklíč mu na polštář,
přála bych vidět vám-
v očích měl šťastnou zář.

Na nic už nečekal,
spěšně se oblékl,
dveře od žaláře šikovně odemkl-
ani se neohlíd a celý šťastný utek!

Tak nevím, jestli jsem provedla dobrý skutek...

Udělám hroznou věc,
už bych se neovládla.
Jak s ním byl dobrý sex,
probudil ve mně ďábla.

Chytnu a zamknu jej
na deset západů.
Už vidím, jak celou noc
šoustáme zezadu...
Autor Krysařka, 12.05.2014
Přečteno 565x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí