Milování

Milování

Anotace: ...motto milování..

Půjdem spolu ruku v ruce
rozkvetlým sadem
potěšit svoje srdce
by netloukla ladem

zatančit mezi květy
jak skřítci z pohádky
vplout mezi světy
fantazie a víly Amálky

dojít ruku v ruce
do chaloupky pod mechem
dokreslit obrazce
v postýlce Vochomůrky s Křemílkem

uzavřít svoje víčka
hladit se po těle
ploskách i lýtkách
něžně a nesměle

jazýčkem se vydat v cesty
průsečíkem čar
pohladit květ vonný,hezky
rozbalit si dar

zahrát na napnutou strunu
by slyšet byla ozvěna
písně,jež něžní i lunu
zářící nocí do klína

olíbat kapky rosy
touhy a vášně
olízat nožky bosý
dlouze a slastně

milovat se,střídat krok
prodlužovat chvění
aby i na přesrok
noc končila rozedněním

lávu vroucně ochutnat
před kávou ranní
a večer se milovat
v postýlkách skřítků v stráni
Autor vodnař, 13.05.2014
Přečteno 945x
Tipy 4
Poslední tipující: Sandra_T
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí