Na kousky

Na kousky

Anotace: ...

Přivřeme oči a propletem těla.
Nemusíš mi říkat, jak bys to chtěla,
přečet jsem bez chyby tvý hříšný myšlenky.
Rozpouštíš se mi tu jak náplň cukřenky
sypaná do čaje, co dáš si po ránu.
To je však daleko, nehraj si na dámu!
Roztáhni křídla, zakřič z plných plic,
já ti ukážu, že umíš to víc.
Přitáhnu za vlasy, rozcuchám perutě,
na svým bujným oři do ráje vemu tě.
Decibely stoupaj někam do dvou set,
po tomhle cigáro dá si i soused.
Jako ta kočička vrníš si pod fousky,
tvý žhavý tělo rozebírám na kousky.
Třeseš se celičká, nedám ti oddechu.
Chceš něco říct, pak jen zalapáš po dechu.
Celou tvou hromádku pod deku uložím
a kousek po kousku dohromady složím.
Kouříš a tváříš se, že jsem fakt zaválel,
jeden díl se ti však někam zakutálel.
Ráno tě probudím, ani čaj nestíháš,
mizíš, chybějící kousíček nevnímáš.
Po čase zjistíš, že bez něj jsi v prdeli.
Kdo by ho byl hledal zrovna v mý posteli...
Autor Estelle, 27.06.2014
Přečteno 636x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí