Milování

Milování

Anotace: Vášeň je mou múzou...

Jsi mého těla chtíč,
jsi naší vášně bič,
jen ty umíš mě obejmout,
tím spustíš můj touhy proud.

Líbáš mě po celé mé hebké pleti,
do ouška šeptáš, jak dobře je ti.
Svým šikovným prstíkem laskáš mě v podbřišku,
já za to jazýčkem kroužím ti po líčku.

Náhle naše těla tu spojí se v jedno,
pak prostor v nás změní se v nekonečno.
V dimenzi této čas počítat nelze,
však ve světě druhých zastavit nechce.

To, co zde děláme, zdá se být vteřinou,
však mi už začali před více než hodinou.
Další vteřiny snad ještě zbývají,
proto mě sevřeš, dech se mi zatají...

Takto tu můžeme laskat se oba,
dokola začínat zase a znova,
až budeme našimi unavenými těly
jen v objetí zrychleně dýchat na posteli.
Autor Gita Grandová, 06.07.2014
Přečteno 1455x
Tipy 5
Poslední tipující: Tasha, SmallGeorge, David Janovský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pravdu skvělý... :) Dobře se to čte ...

09.03.2015 21:37:02 | Tasha

Děkuji. ;-)

09.03.2015 21:42:03 | Gita Grandová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí