Milost prosím....

Milost prosím....

 

 

Kdy ucítím tvou blízkost?

Prosím, uděl mi svou milost

Přibliž se ke mně

Vem si mě jemně

Vždyť na to čekám

Stále ti říkám:

Tvé ruce cítím po paměti

Svědčí velmi moji pleti

Obkreslují tvar mého těla

Má duše se tím rozechvěla

Srdce mi bije vzrušením

Za tohle já se odměním

Odevzdám se ti celá

Zmizí i z tabu cela

Zrychlím svůj dech

Nehty přejedu po zádech

Udělám vše proto, aby zcela

Tvoje vášeň zahořela

Každý i sebemenší sten

Bude řádně ukojen

Až tvá úplná spokojenost

Řekne mi, přestaň, už dost!



Autor Martinecka23, 26.08.2014
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí