Pilňouš

Pilňouš

 

Trénuji slova,

zkouším znova

Jsou snová?

 

Trénuji ústa

dokáží z místa

tvrzení jistá?

 

Trénuji jazýček

brušený do špiček

smyslů balíček

 

Trénuji prstíky

aby snáz pronikly

pod tvé knoflíky

 

Trénuji dlaně

položím na ně,

co někdy zvadne

 

Trénuji kolena

to znamená,

že jsou odřená

 

Trénuji břicho

ploché jak ticho

Už zakřič: Mrcho....

 

 

 

Autor Martinecka23, 25.09.2014
Přečteno 543x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí