EroTic

EroTic

Anotace: V jednoduchých rýmech jednoduché pudy.

EroTic

-

Má náruč

svírá Tvé tělo,

držíc obruč

se Ti zachtělo

 

Touha po něm,

touha po mně,

zrakový vjem,

„Strč jej do mě!“

 

Předklon,

zastrčení,

záklon,

vystrčení

 

Ohneš se vždy ráda,

teď lehneš si na záda

 

Ruka sahá

na ňadra toužící,

jsi tak nahá,

má ruka kroužící

 

Chce abys vzplála,

abys byla svá,

ničeho se nebála,

abys byla má

… oddaná

 

Chtíčem přízemním

po mě dlaněmi lapáš,

své doteky zjemním,

ať bolestí netápáš

 

Doteky jen konečky

prstů na Tvou kůži,

píšu Ti sonety,

snad Tě to vzpruží

 

Zkouším to jinač,

zapojuji jemný jazyk,

to je ten spínač!

Zmůžeš se jen na vzlyk…

 

Autor SmallGeorge, 09.10.2014
Přečteno 669x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí