Sex

Sex

Anotace: prostě sex

Sex

Cosi to v kalhotách nás denně škádlí
Malincí s obtíží jsme se vyčůrat zvládli…
Tak malinký orgán, tak malinká věc
Však vládne nám celý den a je to děs…

To cosi malinké pro muže i ženy
Škádlivá to, zlobí to i potěší velmi
Někdo má velké a někdo má malé,
Ženy maj hluboké a občas i drahé…

Těžko říci co komu vlastně vládne.
Přirození stojící, či ležící vládne hlavě?
V hlavě mozek jak počítač lidmi nevynalezen
A v kalhotách generál jež je vězněn…

A lidi prý páni tvorstva jsou,
Poklopec však nezavřou…
Trousí rozumy a fakta kudy chodí,
Smějí se recesem a po večerech plodí…

I tahle recese zdá se být vtipná
Na co však zemřete, to prokáže pitva.
Jeden je utopen v litrech alkoholu
Druhého zabíjí už to že jste spolu.
Autor Desktop_men, 16.10.2014
Přečteno 802x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí