něžná chvilka

něžná chvilka

Anotace: ...

...přitulíš si ke mě,
nádherné dva půlměsíce
chtíč se vzdouvá ve mě,
chci tě lásko více...

...putuji pak dlaní
krajinou tvou vnadnou
a všechno je tu k mání
laskám notu písně ladnou...

...ochutnávám doušky vřele
i plodnost Tvého klína
a tančím prsty po tvé těle
až se v rytmu vášně spínáš...

...spletou se v jedno slova
a slíbám růži ze Tvých úst,
a toužím zas a zase znova
jen v Tobě lásko má zas láskou růst...
Autor chalcedon, 20.10.2014
Přečteno 829x
Tipy 5
Poslední tipující: alasar, Luky-33, Lůca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úsměvné.

22.02.2016 09:42:42 | Lilien

...óóó... :-)) jak líbezné to to snění o něžnosti:-)

21.02.2016 19:12:23 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí