dlouhá noc

dlouhá noc

Anotace: ... jednomu, on ví komu....

Sbírka: Pro Lukáše

Nepopsatelné, neuvěřitelné, snové,
úžasné, neznámé, nové.
Výbušné, spoutané provázky chtíče,
chvíle kdy dávám Ti do duše klíče.
Ohnivý žár a potu potůčky,
v tu chvíli neznám z fyziky poučky
a lítám...gravitace je mi cizí,
pak je čas vstát z postele a můj sen mizí...
nachvíli ...
Autor Justýna, 30.01.2007
Přečteno 790x
Tipy 1
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí