Čubka

Čubka

Anotace: Trochu...vulgárně!

"Děvko. Krávo. Kurvičko."
"Dělej, roztáhni nohy,
posluž pánovi."
Roztahuji nohy,
zvedám je výše,
ještě výše, skoro až za hlavu.
Cítím jeho úd v sobě,
šuká mě tvrdě.
Hluboko, co nejhlouběji proniká.
Cítím les chlupů,
horké tělo,
potem orosené,
to všechno na sobě.
Přichází orgasmus,
jak blahem křičím!
"Ano...Ano!"
"Neřvi, děvko!"
Orgasmus přichází...
Intenzivně a-
"Áááá..."
Škrtí mě.
Šoustá pořád tvrdě.
Chci, ať se vystříká.
Ať ukončí to kundy trápení!
Jsem jeho čubka,
cesty zpátky není.

Autor Snílekxxx, 30.11.2014
Přečteno 754x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tobě musel tatínek hodně ubližovat :(
To nevadí ..já stebou soucitím :(
Je těžké být jiný :(

30.11.2014 22:06:37 | MC-LOJZA

Proč to má formu básně?

30.11.2014 21:55:04 | Bylinná směs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí