Masturbace

Masturbace

Anotace: ...

Můj přehrávač v hlavě hlásí vzpouru,
Už nevidím obrazy impresionistů,
nevidím nebe či modré kostky,
jen výraz nedokončené blaženosti.

Hentay jsem čeřila vodu mé představivosti
Abych si neujela na vzpomínkové závislosti.
Ale klín se cítil jak nohy studený.
I když ruka se snažila sebevíc.

Tak jsem se nechala unést dýmem a Johnym Cashem
A hle,
mé oči otevřené
cítí vedle sebe
tebe v zrcadle.
Ne, ne nezavírej je chřestýši, emoce tě pohltí.
Ze spánku se probouzím v jemném chvění.

I když je tu trochu smutno na té zemi studené,
Není to jen jako prázdno po „lásce“ sobě dávané.
Je tu ještě malá naděje, že realita, může být i hřejivá,
Nejen jenom bolavá, i když ji odráží tvá pokřivená zrcadla.

Je to hezké vracet se v čase - pocit bezpečí
A pocit že ten dárek nejhezčí mě stále těší.
Když viděla jsem na vlastní oči – pšt!
Tvůj výraz krásně uvolněný, jež ladil k mému usínání.

https://www.youtube.com/watch?v=Nw0Hi189XmQ
Autor Chrestys, 26.12.2014
Přečteno 606x
Tipy 6
Poslední tipující: Breakthru, jitoush, zelená víla, CoT, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí