potmě

potmě

Anotace: xxx

 

 

jsem na tvých vlnách slastně kolébán

když potmě šeptáš jak mě miluješ

a něčím silným k tobě stále hnán

jako by láska byla čistá magie

 

divokou vášní z lesů celá voníš

o žádnou milost nikdy nesmlouváš

v soumraku dusot stáda koní

do vlasů noc nikam si neschováš

 

když přitisknu se ke tvým stehnům

jsi až někde ve slabinách napnutá

a než se k tobě pro polibek sehnu

ležíš tak tiše vypadáš jak uštknutá

 

a pak přede mnou ještě jednou klečíš

se závratí milostného šílenství

prohnutá do oblouku možná brečíš

to když můj stín stane se téměř tvým

Autor josuatree, 29.12.2014
Přečteno 735x
Tipy 6
Poslední tipující: adaj, Frr, MARKO, jitoush, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí