Asi nějak jinak?

Asi nějak jinak?

 

Ochutnám kamaráda

hraji si ráda

Ale chutnám jemu?

Zdatný je v umu

co dráždí

smysly,

co vraždí

vzrušením?

Ve vampa se proměním...

 

Tělo svlaží

kapkami, co se snaží

pochytat jazykem mlsným

 

Od spodu vzhůru

ochutnávkovou túru

se svou holí v ruce

nezbloudí přece...

 

....do těla ženy

 

 

 
Autor Martinecka23, 06.01.2015
Přečteno 606x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, knihomolka, Hoppie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak se ho zeptej...

07.01.2015 12:50:22 | enigman

vždyť se ptám.... :-)

07.01.2015 22:39:36 | Martinecka23

tak pokud není dutej měl by odpovědět...

08.01.2015 13:31:50 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí