Chtíč...

Chtíč...

Anotace: Ach ta dálka :-)

Neovládám už své tělo,
do bolestné pasti spadlo.
Plná chtíče, zvláštního pnutí
toužím po splynutí.
Neovládám už své tělo.
Cítím jak to ve mně tepe,
potřebuji další repete.
Tvé nahé tělo ve svém vítat,
konečky prstů pot ti stírat.
Neovládám už své tělo,
je to jako extáze.
V okamžiku jediném
nahotu, slabotu, jistotu
nechat bouřlivým impulzem
prostřít na oltáři.
Neovládám už své tělo,
Nechám se unášet.
Jeden průnik, žádný únik
jen hlasitá melodie chtíče
A pak... už jen výkřik...
Autor OBublinka, 30.01.2015
Přečteno 785x
Tipy 4
Poslední tipující: Danuela, Nespavec, Martin Šimeček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se červenám až za ušima. Studentka... Ještě že mám tu "morální integritu" :)
Ale jinak mi to zvedlo náladu ;)

30.01.2015 22:05:56 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí