Strip

Strip

Anotace: Bez lásky by to neudělali.

Strip

-

Na židli sedí

roztoužená žena,

po svém muži hledí,

zcela připravená

 

Co bude se dít,

zda jako v nebi

prvně bude se mít

 

Na židli sedí

žena nadržená,

náhle ji vzbudí

pocit... přivázaná

 

Co bude se dít,

zda má se bát

či radši klít

 

Naprosto spoutaná

po jeho těle touží,

zalitá slzama,

nesáhne po muži

 

Co má se teď dít,

má se oddat

nebo židlí bít?

 

Muž se pouští

do vášnivého tance,

v srdci rozbuší

zvířecího samce

 

Co má se stát,

přišel blíž

(ve mně náhlý zkrat)

 

Stahuje pomalu

triko skřížením ruk,

dostává tím do varu

ženu uprostřed muk

 

Co se to děje,

takové bříško,

(touha mě slije)

 

Hýbe se na strany

stále blíž a blíž,

shazuje zábrany

(„nepůjdu kočičko nebo mě sníš“)

 

Koucourku pojď ke mně,

ihned nebo se zblázním,

chci Tě, rozvaž mě

 

Při polibcích ji rozvázal,

neváhal, vrhl se na ni,

ještě oči zavázal

a vytáhl tu největší

... ze svých zbraní

 

 

Autor SmallGeorge, 02.02.2015
Přečteno 594x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Amonasr, Bufik, Lioness, Lůca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva, nejdřív napínavá a pak jakože happyend a zábavná pointa 8) za mě ST

02.02.2015 22:45:15 | Lioness

Jakože happyend :D Díky.

02.02.2015 22:48:21 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí