Milování

Milování

Anotace: ...

Milování

Mé tělo spojí se v jedno s tvou matrací,

plamínek svíce se pomalu vytrácí,

boj proti dotekům vzdávám, jsem bez šancí,

dnešní noc započne spanilou romancí.

 

Prsty tvé ve vodě na chvíli namočíš,

jediným dotykem bradavky mi nakrčíš,

boky mé zlehka k tvým pomalu natočíš,

svým údem cestičku do mě si nakročíš.

 

Mé tělo protkává vůně milování,

spojení našich těl již nic nezabrání,

máš rád tu chvíli před, to napínání,

těch stehen dívčích, tiché rozevírání.

 

Tvé prsty do mě tak pomalu vkládáš,

jak zloděj do krámku se mi tam vkrádáš,

ať se ti podvolím - to vždycky žádáš,

jazykem přes prsy, dráždit mě zvládáš.

 

Napětím pomalu už ani nedýchám,

plameny rozkoše k neudržení rozdmýchám,

říci si o tvůj vnik já se však ostýchám,

a celou předehru vzrušeně provzdychám.

 

Cítíš mou jeskyňku připravenou,

otočíš mě na čtyři – už nechceš jinou,

zrychleně přirážíš, vzdechy se linou,

moře se bouří, stáváme se vlnou.

 

Dostaneme sebe na horizont milování,

orgasmus před oponou se skoro předklání,

světlo, které vidím, stíny mé zahání,

vystoupíme na vrchol s křikem bez pozvání.

 

A pak ho vysuneš, s úsměvem spokojený,

schoulíš se ke mně, jak syn osvojený,

ze mě se stává lupič, zcela odzbrojený,

naše duše vrcholem stále ještě opojeny.

 

 

Autor Erotik Ona, 24.02.2015
Přečteno 1077x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí