Zakázané ovoce

Zakázané ovoce

Anotace: Rihanna- Diamonds.....inspirace:-)má v sobě tolik emocí a působí na mě tak, jak jsem to právě sepsala.....

Jednou mi sebereš všechno, jednou mě necháš trpět a toužit,

dávkuješ se mi jak tabletky na rozkoš.

Každá chce nebe, s tebou je to peklo, kde i Ďábel před Tebou se musí ploužit,

vedeš mě k mostu, poníženou, ukojenou a klidně řekneš Skoč.

 

Naše těla tančí vášnivé tango, zde už ani sváteční šaty nemají cenu,

pohyby sladěné na vteřinu přesně,místo roby jsme oblečení do hlasitých stenů.

 

Vedeš mě na vrchol,kroužíš ve mně jak hladoví supi kolem své oběti,

vzdycháš mé jméno, já to tvé musím křičet.

Sem nepatří soucit,ani romantické dojetí,

dnes to zvládnu bez slziček

 

Jak přesýpací hodiny se zrcadlíme v sobě,

písek ne vždy čistý, i se špínou našich duší

Někdy bojím se Tě, klid budu mít snad až v hrobě,

co řekneme si beze slov,až na kost, to málokdo tuší.

 

 

 

 

 

 

Autor Danuela, 01.03.2015
Přečteno 688x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to mi nepřijde erotický ale romantický (klišé...)
Ale líbí se mi ten třetí a čtvrtý řádeček ):-D

20.03.2015 01:21:01 | Baphomet

Díky za odezvu.....ano, na ten třetí a čtvrtý řádeček jsem nejpyšnější:-)

30.03.2015 16:17:09 | Danuela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí