Stále to cítím

Stále to cítím

Anotace: Pro mou ženu z práce na dobrou noc....

Mé tělo to Tvé stále cítí,
tu chvíli prožitku lehkosti bytí.

 Vidím nahé tělo do rytmu se vlnící,
v poloze tak nádherně polosedící.

Cítím na sobě polibky Tvé,
rozdávající rty rudé jako růže rozkvetlé.

Stále to cítím i když nejsi  se mnou
 snad i Ty trpíš dnes představou stejnou.

Autor WIRUS, 02.03.2015
Přečteno 812x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea, adaj
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí