Hořím

Hořím

Anotace: Trocha erotiky na dobrou noc pro mou lásku...

Opět cítím to šimrání v břiše.
"Pojď milovat se." zašeptám tiše.

Touhou po Tvém lůnu hořím,
v představách do Tebe se nořím.

Hořím touhou po Tvém těle.
"Líbej mě všude!" říkáš nesměle.

Líbám Tvé rty a jiná místa,
že užívám si to buď si jista.

Pod námi molo a bouřící se vlny ,
já pomalu hraji na Tvé struny!

Až všechno skončí zůstaneme ležet,
svět kolem nás necháme běžet...

Autor WIRUS, 19.03.2015
Přečteno 1099x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, Bunney, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesmělý výkřik, jaksi neobvyklý.

19.03.2015 17:07:29 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí