Překvapení

Překvapení

Anotace: :-☼))

Překvapení

Překvapení známe různá,
někdy příjemná a jindy hrozná.

Na nádraží v restauraci pročítám si menu,
když koutkem oka zachytil jsem atraktivní ženu
Seděla u stolu sama, popíjela Colu,
prohlédl jsem si jí celou odshora až dolů.

Tu musím zkusit, to se jinak nedá,
Zvlášť když se můj milý přítel
semtam trochu zvedá.

S dovolením přisedl jsem, nenamítala nic,
Najednou jsem začal koktat jak nějaký panic.
Plynná řeč se vrátila mi po lahvince vína
-vítaná to vzpruha-
Dopili jsme jednu, hned tu byla druhá.

Co k tomu říci, čas letěl jako drak,
a mě tím pádem ujel můj poslední vlak.

Řekla mi to nebude problém,
Venku čeká auto.
Dneska v noci přespíš u mne

A říkej mi Franto!!!
Autor LapkaK4B, 30.03.2015
Přečteno 821x
Tipy 3
Poslední tipující: Julien
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

HAHAÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ÚŽASNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ:-))

16.08.2017 23:34:32 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

tak ten konec mě rozesmál

30.03.2015 07:15:10 | Julien

Dík. Za tím účelem jsem to vypotil...:-☼))

30.03.2015 20:48:20 | LapkaK4B

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí