Leporela

Leporela

 

 

tvým tělem přišpendlená do peřin
vytvářím leporela našich nocí

 

co do rukou dětem nepatří.

 

necháváš mě klečet
na hraně dovoleného

 

pojď
chci pod tebou
balancovat mezi životem a smrtí.

 

 

 

Autor lePetitCatherine, 24.05.2015
Přečteno 637x
Tipy 8
Poslední tipující: Mácha, Akrij8, Víla, Nikita44, Frr, adaj
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí