Panna nebo orlice

Panna nebo orlice

Anotace: ...zážeh..

Hoď si kostkou nebo mincí
setři zrna z klasu
anděl lásky ve tvém srdci
odpoví vibrací hlasu

panna a orlice
účtují sázky
však chceš-li zažít ovace
poznej sílu lásky

orlice s pannou
účtují snění
však chceš-li mít nožku krásnou
dej mě ji na mazlení
Autor vodnař, 02.07.2015
Přečteno 604x
Tipy 1
Poslední tipující: roztoč_v_mé_hlavě
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí