Víla sexu

Víla sexu

Anotace: Jsou různé víly.

Víla sexu mladé vítá,
mezi páry stále lítá,
každého hned poučuje,
ať se pěkně pomiluje.

 

Dopřejte si sexování,
lásce nikdo nezabrání,
je to pocit blažený,


pro muže i pro ženy.

Tahle víla není cudná,
určitě však není nudná,
nechce vás tu peskovat,
radí jak se milovat.




Autor Psavec, 02.09.2015
Přečteno 898x
Tipy 9
Poslední tipující: Misha, lovelorn, Jeněcovevzduchukrásného, lexus, MARKO, Martinecka23, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí