tělesná

tělesná

Anotace: K požitkům

 
 
pojď se mnou děvčátko 
sejdem se za pecí
budeme vzpomínat na roky telecí
budu tě přemlouvat 
prsty se dotýkat
a přát si abych tě
 
uslyšel naříkat
uviděl svlečenou
klečet na kolenou
s pohledem nahoru 
ať vlasy přijmou hru
na to že z čela se
dozadu odhodí 
vícekrát k potřebě 
nechť očím lahodí
 
nebraň se lehni si 
všechno to závisí
na tichu splynutí 
chemie donutí 
kůže se propojí těla se propletou 
nejde si vybírat jestli s tou nebo tou
jen ty jsi jediná 
má kladná rovnice
prohni se 
uvolni
dovol mi strefit se 
..do rytmu vzrušení 
do proudu žhavých sil 
na tobě ..
 
pod..
hlavně jen 
 
abych v tobě byl..
 
Autor čiči, 07.11.2015
Přečteno 855x
Tipy 4
Poslední tipující: básněnka, Kubíno, Frr, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dovol mi milovat
(s)milování!!!

07.11.2015 20:18:10 | básněnka

(S)volení k urnám směle spěje..

07.11.2015 20:26:06 | čiči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí