Koka

Koka

Anotace: -

Je mi tak fajn,když ti líbám boky,
nad Perskou pláží s produkcí koky,
vedle nás plavčíci dávaj si líbačku,
slyším jak beran si lehá na ovečku.

Zvednul se vítr,už ho mám v tobě,
velkýho ještěra z večera,
co teďka za kopcem proháněl kačera.
Myslím si že to byl jen Hubert Kučera.

Spermie po tvářích tečou jak sopel,
oheň již dohořel,zbyl po něm popel,
stejně tak beran už doklátil kládu,
bobek z něj vypadnul,utekl do sadu.
Autor D3dl0z3R, 28.12.2015
Přečteno 537x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavilo :)
Některé rýmy jsou i čistě romantické, třeba ten první

"Je mi te ak fajn,když ti líbám boky,
nad Perskou pláží s produkcí koky,"

ale u ještěra jsem se začala smát :D

05.01.2016 14:57:17 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí