Říkala mi

Říkala mi

Anotace: -

Říkala mi o svém ctiteli,
jak spolu sázeli konopí na poli,
říkala mi o svém mládenci,
jak jednou koule mu štípali mravenci,
říkala mi své lásce,
jak celé výplaty prohrával v Sazce,
říkala mi o svém jediném,
jak spolu šňupali v doupěti dceřinném,
říkala mi s nadšením kdo je její kluk,
já však již věděl,že navštěvuje noční klub,
říkala mi,ach ten můj miláček,
vždycky mi z lásky k tabáku,vyfoukne obláček,
říkala mi,bez něj kamaráde brzy nebudu žít,
on však měl jiné starosti,chtěl Okenu pít...
Autor D3dl0z3R, 05.01.2016
Přečteno 655x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, jondys, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drsný ale dobře napsaný ;)

05.01.2016 14:52:50 | Lioness

díky :)

05.01.2016 15:31:20 | D3dl0z3R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí