S kým si píšeš

S kým si píšeš

Anotace: -

S kým si zas píšeš,ty moje bohyně?
to je jen Ondřej,vypadá jak bachyně.
S kým si zas píšeš,ty můj malý andílku?
to je jen soused,dám mu žhavou nadílku.
S kým si zas píšeš,ty můj malý broučku?
to je jen Dalibor,má slabost pro pár malých kloučků.
S kým si zas píšeš,ty moje dračice?
to je jen Jakub,s ním to mám ráda do zadnice.
S kým si zas píšeš,ty můj miláčku?
to je jen Martin,nosí v trenkách hodně slimáčků.
S kým si zas píšeš,řekni to,kotě?
víš jenom s tebou,i když ti padají gatě.
Autor D3dl0z3R, 06.01.2016
Přečteno 829x
Tipy 2
Poslední tipující: lukassnajdr, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí