Byl to jen sen?

Byl to jen sen?

Anotace: ...

Potřeba zoufalá vidět Tě zas,

nevidím, neslyším a v rukách třas.

 

Každá má myšlenka jen k Tobě míří,

cítím, jak po zádech mráz se mi plíží.

 

Když myslí vracím se o chvíli zpět,

nechci víc než opět držet ho smět.

 

Polibek vtisknout Ti nesměle na .... ústa,

cítit, jak mocně Ti opět narůstá...

 

Bránit se nelze, ta síla je v nás,

přeji si, aby ses udělal zas!!!

 

Bránit se nelze, vděčni jsme tmě,

tentokrát třeba Ty uděláš mě...

Autor loverose91, 18.01.2016
Přečteno 955x
Tipy 4
Poslední tipující: Stela, Papagena, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výbušná! :)

03.09.2017 01:34:17 | Stela

...tak ten závěr je skvostný...

18.01.2016 20:59:39 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí