NEBE

NEBE

Anotace: Lesbická touha...

NEBE
Noc a černá páska,
tvůj krásný bič.
Noc a rudá maska,
můj mocný chtíč.

Řetězy, provazy a pouta,
touha po tvém těle.
To všechno mě spoutá,
to vše se ve mně pere.

Pohled na tvé rty,
ta vůně tvých vlasů.
Ty skutečné sny,
ta souhra našich hlasů.

Oči, které jasně září,
úsměv, který zahřeje.
Polibek, který patří,
z čista jasna pouze mně.

Maska, která oči zakrývá mi,
páskou zalepená ústa.
Dynamická, dominantní právě jsi,
jsi tou vyvolenou ze sta.

Pásku mi sundáváš,
a bičem pobízíš.
Odvahu dodáváš,
odezvu uslyšíš.

Masku na očích stále mám,
i přesto se tobě odevzdám.
Ty skousneš mi ret,
a já dotknu se hvězd.

Jdeš a bereš si mě,
zrychluje se mi dech.
Cítím ten tlak,
cítím svůj tep.

Hraješ si se mnou dlouho,
a stále intenzivněji.
Já umírám touhou,
a vzdychám hlasitěji.

Ta intenzita, dostala mě na vrchol.
Já opouštím realitu,
pouty zapřu se o pelest,
mám novou identitu.

Bezbranná a seznámena s tvoji duší.
Teď ležím vedle tebe.
Tvá mysl něco tuší,
chce se také dotknout NEBE.

NEBEZPEČNĚ, EROTICKY, BEZBRANNÉ EUFÓRIE
Autor intellect_wench, 22.02.2016
Přečteno 904x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí