Intelektuální spojení

Intelektuální spojení

Anotace: Když se zamiluješ.

Intelektuální spojení

Málokdo dokáže vykouzlit úsměv na mých rtech,
málokdo ve mně probudí lásku.
Byla jsem ideálem v Tvých nejtajnějších snech,
tam, kde jsi viděl svou krásku.

Dlouhé černé vlasy a bledá tvář,
dívka, která leží v knihách.
Máš sny, které nezná snář,
ona je Tvůj šampion na dostihách.

Myslel sis, že taková dívka není, že neexistuje.
A to překvapení – zjištění, že tady přeci jedna je.

Silný pocit vzrušení,
musels ji poznat.
Neskonalá touha po rozkoši,
Ti dávala rozkaz.

Pomohls, ji zapomenout,
když přestávala, věřit v lásku.
Pomohls, ji odhodit tu
falešnou masku.

Před Tebou je dívka ze snu,
už jen sama sebou.
A děkuje každému dnu,
kdy může být s Tebou.

Něžnými polibky si dívku podmaníš,
žhavými dotyky ke styku naladíš.
Pomalu vysvlékáš, vše co je třeba,
stojí zde nahá, rozechvělá.

Dívka z Tvých snů malá a nevinná,
kouše si ret je víc než vzrušená.
Zkušeně přistupuje, submisivně si kleká.
Pomalu, šikovně pásek odepíná.

Hračka je volná, slečna si chce hrát,
skromně si jazýčkem hračku ochutná.
Slyší odezvu, hraje si dál,
divokým jazykem, dráždí, co má.

Hraješ si s ní, bereš ji za vlasy.
Ona jen potichu se vším souhlasí.
Hračka ji polechtá na mandlích,
miluje to a chce si hrát víc!

Rukou zavítáš na ona místa,
cítím se být tak sebejistá.
Vlhká nymfomanka sedící na Tvém klíně,
cítí, jak pronikáš do světa fantazie.

Vášnivě Tě líbá a houpe se v bocích.
Mezi vzdechy říká, že je to nejkrásnější pocit.
Při měsíčním světle si užívá aktu,
Tvá bledá černovláska ze snů.

Po splynutí těl a slaďoučké odměně,
v Tvém objetí cítím se bezpečně.
Ze všeho nejvíce miluji dlouhé tulení,
je to naše nádherné intelektuální spojení.
Autor intellect_wench, 23.02.2016
Přečteno 836x
Tipy 1
Poslední tipující: Miskitka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí