Všechno a nic

Všechno a nic

Anotace: Milostné vášně od nás odcházejí pozvolna, ale zato neúprosně.

Tvoje ruce
na mým těle
hladíš křivky
těla

Jsi všude a nikde
husí kůže
tančí po zádech

Tančíme v rytmu ...
vášně
Následuje - splynutí
dvou těl
dvou duší

V břiše mi tančí
malí andílci
doznívá vlna ... 
rozkoše

Rozplývám se
do ničeho
a stávám
se vším ...  

Autor pastelka53, 14.03.2016
Přečteno 578x
Tipy 4
Poslední tipující: Robbertos2, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí