Nadržená

Nadržená

Anotace: vlčím

Hmmmm
jen se tiše natáhnout podél mužného těla
a prstama po něm zvolna plout vrr jo to bych chtěla..
Po nahé kůži drápky běží.
Rtů jazyk se dotkne stěží.
Sten vzývá tvoje čelo
Chtít a třít se o tvé tělo.
Tak tu ležím opět sama
v lůně vlhko s prstíkama.
Bradavky jak ztvrdlý med..
Saj ze mě teď horký led

Chci zas běžet volná být...
S vlkem svuj čas provčit...

Chi zas cítit mužské tělo
to co tolik mě chybělo..
V klíně horké mlíčko tvé
napoje mě at nezaschne :)))
Autor Liduška, 17.04.2016
Přečteno 879x
Tipy 5
Poslední tipující: Robbertos2, Poetik, Mácha, Jort
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sakra koukám že jaro fakt dělá divy a to celý rok...ale pěkný
... :-)))

17.04.2016 23:51:01 | Mácha

evidentně jde na Tebe jaro :-)

17.04.2016 22:05:29 | Danger

No já bych řekla že na mě jde jaro celý rok :)))

17.04.2016 22:39:08 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí