Periodická frustrace

Periodická frustrace

Anotace: X

Vlasům v culíku
prstem od krku
po páteři na kříž
v doteku hadím

...kalhotky přetrhnu ...


...a prý si stále nalomená...


tak buď na čtyřech
ruce sepnu strunou za zády
hoříš v mý představě
fantasticky nemravné
vyladím Tě prsty

...a sem tam kousnu...

držím Tvý půlky
a palci od vnitřních stran stehen
vystínuju krásy křivek pozadí
stoužená do kolen
útokem na pevnost
rozfoukám oheň

...mám žízeň...

a hasit nebudu


*

zatím ve skice

"V"

Autor Jin&Jang, 15.05.2016
Přečteno 618x
Tipy 19
Poslední tipující: Harold Smiths, čistá, JSJ, ZILA78, Katherin Bidmonka, Mácha, Móny, Kubíno, Romana Šamanka Ladyloba, Krahujec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle je pekelná věc.......s.t...

01.03.2017 18:15:21 | ZILA78

Sem tam musela dole předělat písmenko ;)

01.03.2017 18:24:46 | Jin&Jang

Takze i kdyz to bylo mysleno jak sla do kolen tak to stejne musi byt z?

15.05.2016 22:22:17 | Jin&Jang

díky..ale Já jsem asi víc :)))

15.05.2016 16:39:54 | Jin&Jang

ta je pěkně "stoužená"****ST*** :-D*

15.05.2016 16:30:18 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí