Na střelnici

Na střelnici

Anotace: Po dlouhé době se opět hlásím a zdravím všechny Literáky jednou trochu odlehčenou :)

Ty jsi v rouše Evině,
Mně zbyly jen ponožky,
Začíná to nevinně,
Přetažením předkožky.

Všichni to přec mají rádi,
Tvorové i potvory,
Když se mazlí, tulí, řádí,
Vyplňují otvory.

Na tebe je každá krátká,
Když otevřeš svoje vrátka.
Kolem nich plot živý raší.

Sotva stihnu z vlhké kůže,
Vystřelit ti horké růže,
Z čekárny už běží další.
Autor Rejha, 16.06.2016
Přečteno 572x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)))

ale poslední odstavec nechňápu.

16.06.2016 15:30:29 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí