Slížu

Slížu

Anotace: Taková něžná erotika

Slížu ti ji do křížku,
nejcennější zboží,
sladkost toho koblížku
ta je prostě boží.

Jsi má holka nádherná,
miluji tě velmi,
v dáli svítí lucerna,
blíží se k nám šelmy.

Hladím tiše prsa ti,
líbám vlhkost v klíně,
noc se s námi klikatí
divoce i líně.

V změti vášní zasténáš,
akord táhlých vzlyků,
zazní to jak otčenáš
na letním trávníku.

Tělo tvé pak prohne se
jak luk, před výstřelem.
Příznám, je má obcese,
spojit se s tvým tělem.

Po fyzickém spojení,
přijde souhra duší
a polibků rojení,
které sexu sluší. 

Autor Rolník, 31.07.2016
Přečteno 940x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, JSJ, Misha, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Esperanto

15.01.2017 09:56:07 | Jin&Jang

Tak mám pocit, že jsem tohle už někdy četla...:-)

03.01.2017 14:31:26 | Dreamy

páááni:-))

03.01.2017 13:35:57 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí