Izolace

Izolace

Anotace: Nenechavá, sprostá, hravá, pořád čeká, nenaléhá

Mocná záře jasných zítřků,
mizí v mlze zapomnění.
Není těžké začít znovu,
počkáme si na znamení.
Co smrt bere, láska dává.
Nevěř holka, nebuď kráva.
Tři měsíce velké lásky
potom měsíc k zamyšlení
z toho máš na tváři vrásky,
tomu říkám potěšení.
Pátý měsíc odoláváš,
ubrečená ráno vstáváš.
Že se trápí?
To ty taky.
Záleží však na domluvě.
Nemluví?
Sbal saky paky.
Líp bez nej ti holka bude.
Autor alasar, 04.08.2016
Přečteno 494x
Tipy 1
Poslední tipující: Jaine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí prvních 6 veršů.

09.08.2016 00:19:52 | Jaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí