- Tunel tvaru rozkroku -

- Tunel tvaru rozkroku -

Anotace: …prázdnota náhodných setkání

Ničemná rozkoš
drtí soukolí
smyslnou rukou uvěření
chápe oběti
posedlé závratí

umlčena úsměvem
dere se z pod povrchu
v kaskádách marnosti
pramenu touhy
a sebeklamu
Autor ricda, 06.08.2016
Přečteno 631x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí