Přeměna

Přeměna

Anotace: Lehce erotická romantika...

Za tónů staré balady

odložím hedvábnou šálu.

Odložím obavy a nálady,

svůj stud odložím pomalu.

 

Punčochy jednu po druhé

nechám na koberec spadnout.

Dnes večer to bude dlouhé…

Mohlo by Tě to napadnout…

 

Knoflíčky, tak nekonečné,

zdoláš jako schody do ráje.

Dechberoucí, nebezpečné

jako ta hudba, co hraje.

 

Stáhnu rukáv za rukávem,

odhalím bílá ramena,

co byla skryta neprávem…

Dnes večer bude přeměna!

 

Krajkové prádlo ukrývá

to, co jsi ještě nezkrotil…

Pojď ke mně blíž, už se stmívá,

dnes budu Tvůj motýl.

Autor Vamalien, 18.08.2016
Přečteno 686x
Tipy 5
Poslední tipující: Misha, Lioness, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí