Honeymoon

Honeymoon

Anotace: Měl to být jen sex a vzešla láska.

Všechno se ke konci chýlí.
Trvalo to chvíli, pár dní.
Noci pluly jak parník,
bylo to krásný,
ty tak mokrá, z vín oba
jsme neměli sto obav. Svedla jsi mě
a ponořila se světla síně do tmy,
z čela kapal pot mi.
Tvý oči touhou sršej, sundavám ti svršek,
jsem jako sršeň. Děláme to v posteli, ve sprše.
Postel vrže a potěšení se vršej.
Jsme nazí, hrajeme si na zlí
žhavou grimasí, s ňadrama se ti mazlím,
dole dráždim, úžasně trháš tim hlasem.
Tebou tak hlazen rád - jako když jsem v lase.
Rukou ve tvých vlasech,
pak oběma držim tě v pase. Je mi blaze.
Tvá pokožka teplá. Jsem do tebe blázen.
Klouže tělo po tělu, koušeš mě do rtu
jak do dortu.
Bez ostychu ve vlnách vzdychů.
Sexy pohled - říká, abych proved
něco ti, co má bolet a pohléd jak divák,
nezkrotně divá. Jindy něha, dívá se tak na mě a
zabouchla se prej nějak.
Autor CORP, 11.09.2016
Přečteno 651x
Tipy 4
Poslední tipující: Ormissia, Iva Husárková, Misha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím - dokonale provedená soulož, včetně předehry. Ale nepůsobilo to na mě vulgárně s tím parníkema a tak... trochu jsem si připadala jako voyer, který se dívá klíčovou dírkou, důležitý je, že byla mokrá a že to klouzalo... P.S. Moc hezky se mi dívalo... a kdyby postele nevrzaly, asi by to nemělo tu správnou atmosféru. Krásný den. :-)

11.09.2016 08:52:25 | Iva Husárková

Moc pěkné, líbí se mi moc:-)

11.09.2016 00:17:00 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí