AUTOSTOP

AUTOSTOP

Smyslná slavobrána

do zamlženého světa

lehkosti

doteků

kde namazané panty

neslyšně

otevírají

všechna vrátka

pro beránka

spíše vlka

co chce být beránkem...

Než bledý paprsek

objeví

zapomenutou

tišinu...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 13.11.2016
Přečteno 513x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí