sexuální epocha

sexuální epocha

Anotace: Občasné filozofování nad každodenním děním a debatách v hospodských koutech...

 

Sex vládne světem!

 

Kdyby vláda tohoto státu,

pocítila opium vášně sexuální,

lehce by se žilo, s vidinou světlých zítřků,

než pod drogou peněžní, uzavřen v dráze,

jež jedním směrem to táže!

 

Proto šiř dál sexuální zbraň!

Proti teroru, systému zakažme tomuto rozumu!

 

Sociálního rozmachu,

v utkané pavučince,

zachyťme ty vetřelce!

 

Ovšem dá se to zrcadlit i do světa, velká osvěta by nás probrala!

Věřím, že tento svět je v bodě největšího rozmachu

buď vzlétne výš nebo do hlubin padne.

 

A je to na nás!

 

Co se stane…

 

Proto šiř sexuální osvětu dál

ať osvětlí duše spící

svépomoci na pomoci rozhraní dějin

ať nás v kontextu budoucích dějin

sexuální epocha definuje...

 

Lepší než 3. světová válka či softbalová pálka za trampa vyhořelá.

 

Šiř sexuální osvětu dál!

 

Jak nápomocný můžeš být?

Jak pomoc osvětlení této země?

Ze mě proudí cit

proto začni u sebe!

 

Kamasutru bez trusu

Sex

sex

sex z ex? Lepší nežli pes…

 

(Rozkočí se mi rostočí roztoči prolezlá hlava...)

Autor MiMiKa, 12.12.2016
Přečteno 888x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sex světu nevládne, jen nadržené kecy o něm. :-))ó Svatá tantro!

12.12.2016 15:11:13 | Lighter

V imaginaci a smyšlenkách ANO proto i tobě by to pomohlo... (:

12.12.2016 19:06:24 | MiMiKa

http://www.liter.cz/aforismuscitatrikanka-laska-824160-cist

12.12.2016 19:34:39 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí