Šestá básnička za zrcadlo

Šestá básnička za zrcadlo

Anotace: O pornu

Přemítám nahá
o štěstí,
křtím tě na vraha
bolesti.
Mé srdce lační
- třeba vět -
O pornu začni
vyprávět.


Když prodáš city,
svůj stud, lásku, něhu
za prachy,
pak zbožím jsi ty.
Směníš skvost příběhu
za tlachy.
Kovová postel,
jež sténá a líže
za love.
Porno je kostel,
který zdobí kříže
hákové.
Autor Rolník, 12.01.2017
Přečteno 660x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úplně to vidím ;)

15.01.2017 08:53:57 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí